HEP predstavio povoljniji model za kućanstva: Popusti do 8 posto

 HEP OPSKRBA predstavila je povoljniji model za kućanstva.

Riječ je o paketu usluga opskrbe električnom energijom, a koji će korisnicima, koji potpišu ugovor s HEP-om na, primjerice, tri godine omogućiti popuste u rasponu od 4,5 do 5% pa čak i 8% za plaćanje stvarne mjesečne potrošnje. Cilj je jednostavan - plati koliko potrošiš, poručuju iz HEP-a.

Kupci zainteresirani za ovu uslugu moći će jednostavno sklopiti ugovor i to putem interneta ili besplatnog telefona, a svoju će potrošnju moći pratiti putem online računa na internetu. "Na taj će način moći kontrolirati svoje troškove,...

a za vrijednost skupljanjem nagradnih bodova, kupci će biti i nagrađeni", poručio je predsjednik Uprave HEP-a Tomislav Šerić.

HEP ne krije da usluge uvodi kako bi zadržao svoje potrošače jer je pojavom konkurencije, primjerice početkom studenog, ostao bez 27 tisuća kupaca što je malo više od 1% potrošača.

RWE Energija: Pozdravljamo ulazak HEP Opskrbe u tržišnu utakmicu u opskrbi električnom energijom

RWE Energija pozdravlja ulazak HEP Opskrbe u pravu tržišnu utakmicu u opskrbi električnom energijom, poručili su iz te kompanije u priopćenju.

"S dolaskom RWE-a u Hrvatsku, na hrvatskom tržištu električne energije započele su temeljite promjene, a u pravu tržištu utakmicu konačno se uključio i HEP preko svoje tvrtke HEP Opskrba. Vjerujemo da je taj potez dobar za krajnje korisnike, jer slobodno tržište i ozbiljna konkurencija mogu donijeti jedino povoljnije cijene i bolje usluge za građane i gospodarstvo. Zato pozdravljamo ulazak HEP Opskrbe u pravu tržišnu utakmicu u opskrbi električnom energijom", izjavio je Zoran Miliša, predsjednik Uprave RWE Energije.

"RWE je došao u Hrvatsku da ovdje ostane dugoročno te RWE Energija ostaje pri svom obećanju hrvatskim korisnicima da će i dalje nuditi najpovoljnije jedinične cijene električne energije na hrvatskom tržištu. S obzirom na višegodišnje iskustvo u liberalizaciji tržišta električne energije u više europskih zemalja zapadne te srednje i istočne Europe, RWE je u stanju dobro procijeniti potrebe krajnjih korisnika te ponuditi najpovoljnije modele prilagođene svakoj skupini korisnika", poručuju iz RWE-a.


Izvor: Index.hr